Copy Centar - kuća digitalnih kopija

Najbolji odnos cena/kvalitet na tržištu!!!Mi smo tim koji:

Sve to, i još mnogo, mnogo toga radimo preko 20 godina. Copy Centar - Vaša kuća digitalnih kopija!

Copy Centar u brojkama

Osnovani smo 16.7.1990. Poslujemo kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa upisanim kapitalom od preko 4,86 miliona dinara. Kapital je 100% u privatnom vlasništvu. U okviru preduzeća posluju tri maloprodaje. Ukupno imamo 19 stalno zaposlenih.

Matični broj preduzeća je #07447493. Mesečni smo poreski obveznik PIB 101032007. Račun za dinarske uplate: UniCredit #170-30038233000-66


Izjava o odricanju od odgovornosti

Prilikom pristupa, pregleda i korišćenja stranica Copy Centar doo sajta (u daljem tekstu "Stranica") korisnik (u daljem tekstu "Korisnik") prihvata, bez ikakvih ograničenja i kvalifikacija, ove uslove.
Celokupan sadržaj ovih stranica: svi podaci, sve informacije i sve slike, grafikoni, ilustracije, crteži, logotipi i imena domena, vlasništvo su Copy Centar doo i pokriveni su autorskim pravima i propisima koji se odnose na industrijsko vlasništvo prava. Puno truda je uloženo u izradu nekih delova stranica, na kojima nećete naći tuđe ilustracije i fotografije, pa Vas molimo da to poštujete.
Korisniku se ne dodeljuju nikakve licence ni prava na upotrebu bilo kojeg od sadržaja ove stranice, u smislu umnožavanja, kopiranja, objavljivanja ili korišćenja u bilo kojem obliku ili na bilo koji način za komercijalne svrhe bez prethodne pisane dozvole Copy Centar doo. Uradili smo potpuni redizajn sajta, promenili sve tekstove i molimo kolege da prestanu sa praksom copy-paste tekstova sa našeg sajta – probajte, shvatićete da nije tako teško samostalno osmisliti i napisati nekoliko rečenica.
Copy Centar doo zadržava pravo izmene sadržaja, funkcionisanja ili rada stranice u bilo kojem trenutku bez prethodnog obaveštenja.
Copy Centar doo ulaže sve razumne napore kako bi osigurao da informacije i podaci na ovoj stranici budu pouzdani, tačni, potpuni i ažurni u svakom trenutku. Međutim, Copy Centar doo ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve netačnosti, nedostatke ili propuste koji mogu postojati u sadržaju objavljenom na ovoj stranici, a koji mogu da proizađu iz grešaka prilikom unosa ili formatiranja podataka na ovoj stranici, posebno onih koji se odnose na cene. Sadržaj ove stranice pripremljen je za svrhu informisanja o uslugama i proizvodima i ne predstavlja prodajnu ponudu.
Copy Centar doo ni na koji način nije odgovoran za sadržaj bilo kojih drugih stranica putem kojih korisnik može, uz pomoć hiperveze, da ima pristup ovoj stranici ili drugim stranicama povezanim sa njom, ni za bilo kakvu izgubljenu dobit ili prihode, gubitak ili oštećenje podataka koji su posledica upotrebe ili oslanjanja na stranice sa kojima je ova stranica povezana.
Copy Centar doo ne preuzima odgovornost za privremenu nedostupnost stranice, kašnjenja u ažuriranju informacija ili štetu koja proizlazi iz prekida, privremene nedostupnosti, kašnjenja ili anomalija u povezivanju sa stranicom koji mogu da zavise od napajanja, telefonskih usluga, prekida u radu interneta ili bilo kojih drugih uzroka izvan kontrole Copy Centar doo.
Copy Centar doo i tehnička odeljenja koje Copy Centar doo ovlašćuje štite informatički sistem Copy Centar doo od upada i delovanja programa namenjenih oštećivanju ili prekidu njegovog delovanja uz pomoć odgovarajućih elektronskih uređaja i protivvirusnih sistema. Međutim, korisnik je isključivo odgovoran za opremanje elektronskih instrumenata kojima pretražuje internet programima i sistemima namenjenih garantovanju sigurne navigacije po bežičnim mrežama i odgovarajućoj zaštiti od virusa i drugih štetnih programa.


TC SREMSKA
Maršala Birjuzova 2-4, Beograd
pon-pet 8:00-20:00
ned 12:00-20:00
pošaljite mejl

BELVIL
Đorđa Stanojevića 11g, Novi Beograd
pon-pet 8:00-20:00
sub 10:00-18:00
pošaljite mejl

DIMITRIJALA
Dimitrija Tucovića 42, Beograd
pon-pet 9:00-17:00
zatvoreno vikendom

  Copy Centar 2015. Sva prava zadržana.
  PIB:101032007 MB:07447493
Žiro račun: 170-30038233000-66